Autoservice

Om du har brug for serviceeftersyn, reparationer, synsklargøring, pladearbejde eller anden form for arbejde på din bil, så er P.S. Auto & Pladeværksted ApS dit professionelle værksted.

Vi udfører alle former for autoservice på alle bilmærker, og det gælder alt fra skift til vinterdæk og mekaniske reparationer til diverse pladearbejde.

Kvalitet og tillid

Det er vigtigt for os, at kunden føler sig tryg ved at overlade bilen til os, og derfor kan du altid være sikker på, at vi er ekstremt grundige i arbejdet med din bil uanset opgavens omfang.

Samtidig udfører vi ikke arbejde, der ikke er aftalt med kunden, og derfor kan du være sikker på, at der ikke venter en uforudset stor regning, når du henter din bil igen.

Lånebil

Er du en af dem, som er afhængig af at have en bil hver dag og derfor ikke kan undvære køretøj, mens din egen firhjulede er på værksted, så klarer P.S. Auto & Pladeværksted ApS også den.

Vi har gratis lånebiler, så du ikke skal misse et møde, afhentningen af børnene efter arbejde eller andre vigtige ærinder, du har.

Kontakt P.S. Auto & Pladeværksted ApS for et uforpligtende tilbud! 

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Rigtig god kvalitet til god pris

✓ Opgaver løses til tiden

✓ Overholder aftaler

✓ højt fagligt niveau

P.S. Auto & Pladeværksted

P.S. Auto & Pladeværksted ApS blev etableret i 1997 på et mindre værksted i Ballerup af pladesmed Jens Sørensen og mekaniker Bjarne Petersen.

CVR: 19801403

Kontakt

Industriholmen 9, ​2650 Hvidovre